Elektrotechniek

Radiair is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Van verlichting in uw hele gebouw tot aan de brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Wij verzorgen hiervoor het gehele proces, het ontwerpen, de installatie en het onderhouden van de elektronische installaties.

Elektrotechniek

Radiair biedt ook diverse servicediensten aan voor elektrotechnische installaties, waaronder noodverlichting, brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties.

Wij bieden niet alleen totaaloplossingen voor het aanleggen van installaties voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor het vernieuwen van elektriciteit in bestaande gebouwen.

Voor alle installaties passen wij de nieuwste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied toe. Uw installaties zijn hierdoor duurzaam, u bespaart op energiekosten en profiteert van extra gebruiksgemak. Een voorbeeld van een duurzaam en innovatief systeem is domotica. Met domotica kunt u bijvoorbeeld automatisch of op afstand de verlichting, rolluiken, zonwering, verwarming, luchtbehandeling of beveiliging laten inschakelen.

Inspecties

U bent verplicht om elektrotechnische installaties in uw pand periodiek te laten inspecteren, dit in verband met de veiligheid voor uw medewerkers en juridische aansprakelijkheid. Dit is een NEN 3140 inspectie en Radiair verzorgt deze.

Wij bieden totaaloplossingen voor diverse opdrachtgevers zoals kantoorpanden, scholen, bedrijfshallen, winkelpanden, dorpshuizen, woningbouw, hotels, sportgebouwen, appartementencomplexen, bioscopen, verzorgingstehuizen, garages en monumenten.

Onze jarenlange ervaring en diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor iedere situatie een passende oplossing hebben. We denken graag met u mee, geven advies en komen samen tot de best passende oplossing voor uw situatie.

“Periodieke inspectie van uw elektrotechnische installaties is verplicht en zorgt voor veiligheid van de installaties."