Over ons

Radiair bestaat sinds 1975 en is gevestigd in Lopik. Met zo’n 60 gedreven medewerkers ontwerpt en realiseert Radiair Totaalinstallatie al bijna 50 jaar werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, beveiligings- en brandmeldinstallaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Tevens verzorgen wij het beheer en onderhoud van gebouw gebonden installaties.

Veelzijdig

Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van meet- en regeltechniek, uw installatie wordt door ons efficiënt en duurzaam ingeregeld. Wij verzorgen ook het onderhoud en beheer van installaties voor zowel bedrijven als particulieren.
Wij installeren door heel Nederland in diverse gebouwen, zoals kantoorpanden, scholen, bedrijfshallen, winkelpanden, dorpshuizen, woningbouw, hotels, sportgebouwen, appartementencomplexen, bioscopen, verzorgingstehuizen, garages en monumenten.

Visie

De goede samenwerking en de korte lijnen tussen de afdeling zorgen ervoor dat we onderling snel kunnen schakelen, waardoor we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. We regelen het project van de tekentafel tot aan het plaatsen en inregelen van de installaties.

Het persoonlijk benaderen van de klant vinden wij belangrijk. We luisteren naar de klant, geven advies en denken mee. Aan de hand van de eisen die de klant stelt en regels van het bouwbesluit, komen wij samen met de klant tot de best passende oplossing.

Organisatie

Eigenaar van Radiair is Falko Ruijl. Falko is 10 jaar werkzaam geweest in de binnendienst bij Radiair. In 2011 heeft hij de mogelijkheid aangegrepen om het bedrijf over te nemen.
Radiair bestaat uit drie afdelingen: Installatietechniek, Elektrotechniek en Onderhoud & Beheer waarbij Meet- & Regeltechniek een specialisme is. De afdelingen werken nauw samen in projectteams.