Onderhoud & Beheer

Met goed onderhoud en beheer van uw installaties zorgt u ervoor dat de installaties goed blijven functioneren, energiezuinig en veilig blijven. Het succes van uw onderneming staat of valt met continuïteit van uw installaties. Een goed gedetailleerde onderhoudsplanning voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.

24/7 Storingsdienst

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar voor al onze klanten met of zonder een onderhoudscontract om eventuele storingen te verhelpen. Goed onderhoud aan uw installatie, verzekert u van een energiezuinige en veilige installatie en verlengt tevens de levensduur van uw installatie. Met een onderhoudscontract van Radiair, worden uw installaties periodiek onderhouden, zo houdt u uw installaties in goede conditie en voorkomt u dure reparaties

Altijd voor u klaar

Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service. Mocht er toch een storing zijn dan staan onze technici 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar op dit snel op te lossen.

Onze jarenlange ervaring en diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor iedere situatie een passende oplossing hebben. We denken graag met u mee, geven advies en komen samen tot de best passende oplossing voor uw situatie.

 

"Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service."