Onderhoud & Beheer

Met goed onderhoud en beheer van uw installaties zorgt u ervoor dat de installaties goed blijven functioneren, energiezuinig en veilig blijven. Het succes van uw onderneming staat of valt met continuïteit van uw installaties. Een goed gedetailleerde onderhoudsplanning voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.

Meet- en regeltechniek

Een soms onzichtbaar, maar belangrijk aspect van gebouw en installatietechniek is de meet- en regeltechniek. U heeft dit nodig voor optimaal comfort in uw winkel of bedrijfspand. Daarnaast worden er steeds strengere eisen gesteld aan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Veel installaties in gebouwen kunnen op een slimmere manier worden aangestuurd of geregeld. Meet- en regeltechniek meet de werking van uw installaties en vergelijkt de uitkomst met de gewenste waarde. Wanneer de resultaten van elkaar afwijken, wordt het systeem bijgestuurd.

Onze meet- en regelspecialisten verzorgen het complete regeltechnische traject, van engineering tot realisatie. Wij zijn een totaalinstallateur, dit betekent dat wij diverse installaties kunnen leveren en deze op elkaar af kunnen stemmen. Dit zorgt voor een maximaal rendement.

Meet- en regeltechniek met radiair

Energiebesparing: Goede inregeling van de installaties is de belangrijkste factor als het gaat om energiebesparing. Met onze Quick scan maken wij inzichtelijk waar besparingen voor u mogelijk zijn.

Centraal geregeld met gebouwbeheersystemen en domotica: Klimaat, verlichting en elektriciteit kunnen vanaf één punt geregeld worden, ook online, via een gebouwbeheersysteem of domotica. Gemakkelijk in het gebruik, veilig en zorgt voor comfort.

Meet- en regeltechniek specifieke gebouwinstallaties: Haal het beste uit uw installaties, voor optimaal gebruik en een maximale levensduur.

 

"Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service."