Onderhoud & Beheer

Met goed onderhoud en beheer van uw installaties zorgt u ervoor dat de installaties goed blijven functioneren, energiezuinig en veilig blijven. Het succes van uw onderneming staat of valt met continuïteit van uw installaties. Een goed gedetailleerde onderhoudsplanning voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Onderhoud aan de installaties in uw gebouw is essentieel. U kunt ervoor kiezen om dit ad-hoc te doen, wanneer zich een probleem voordoet. Deze aanpak zorgt voor veel ongemak en vaak onverwachte kosten op het verkeerde moment. Daarnaast voldoet u hiermee niet aan het verplichte onderhoud van uw elektrische installaties en klimaatinstallaties.

Met een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) wordt het onderhoud aan uw elektrische installaties en klimaatinstallaties in kaart gebracht. Voor het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan is het van belang dat de huidige staat van de gebouwinstallaties inzichtelijk worden gemaakt. Per installatie wordt de onderhoudsfrequentie vastgesteld en het benodigde budget bepaald. Hiermee ontstaat een overzichtelijk en gestructureerd beeld van het diverse onderhoud in een bepaalde periode.

Wij helpen u graag met het opstellen van uw meerjaren onderhoudsplan.

 

24/7 Storingsdienst

Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service. Mocht er toch een storing zijn dan staan onze technici 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar op dit snel op te lossen.

Onze jarenlange ervaring en diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor iedere situatie een passende oplossing hebben. We denken graag met u mee, geven advies en komen samen tot de best passende oplossing voor uw situatie.

 

"Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service."