Werktuigbouw

Radiair ontwerpt en installeert technische installaties, op het gebied van klimaat en sanitair. Denk hierbij aan verwarmings-, koeling-, luchtbehandelings- en gasinstallaties. Ook plaatsen we warmtepompsystemen, zonnecollectoren en installaties voor bodemoplsag en afvoertechnieken. We leveren de installaties, installeren ze (inclusief het aanleggen van de daarbij behorende leidingen), stellen ze in bedrijf en verzorgen het efficiënt en duurzaam inregelen.

Bodemopslag

Bodemopslag is niet direct een energiebron. Het is een duurzame techniek om energie in de vorm van overtollige warmte in de zomer en koude in de winter op te slaan in de bodem. De bodem kan gebruikt worden voor tijdelijke opslag. De opgeslagen energie kan dan in een later stadium worden gebruikt om bijvoorbeeld in de zomer uw gebouw te koelen en in de winter te verwarmen. Door deze techniek te gebruiken kunt u flink besparen op de gas- en energiekosten.

Advies

Er zitten een aantal voor- en nadelen aan dit energie alternatief. Wij geven u graag advies of deze manier van energie opwekken voor uw gebouw interessant is.

"Wist u dat goed onderhoud aan uw installaties de levensduur verlengt?"