Onderhoud & Beheer

Met goed onderhoud en beheer van uw installaties zorgt u ervoor dat de installaties goed blijven functioneren, energiezuinig en veilig blijven. Het succes van uw onderneming staat of valt met continuïteit van uw installaties. Een goed gedetailleerde onderhoudsplanning voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.

Onderhoud & Beheer

Wij voeren o.a. de volgende controles en inspecties uit:

  • NEN 3140: inspectie op veiligheid van elektrotechnische installaties;
  • Scios: inspectie professionele stookinstallaties boven 100kW;
  • Onderhoud aan brandmeldinstallaties en inbraakinstallaties;
  • Onderhoud en controle van noodverlichting;
  • Onderhoud aan diverse koel- en verwarmingsinstallaties;
  • EPDB keuring: een Europese richtlijn betreffende de energieprestaties van gebouwen. Doel om energieverbruik te verminderen en CO2-uitstoot te beperken.

24/7 Storingsdienst

Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service. Mocht er toch een storing zijn dan staan onze technici 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar op dit snel op te lossen.

Onze jarenlange ervaring en diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor iedere situatie een passende oplossing hebben. We denken graag met u mee, geven advies en komen samen tot de best passende oplossing voor uw situatie.

 

"Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service."