Elektrotechniek

Radiair is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Van verlichting in uw hele gebouw tot aan de brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Wij verzorgen hiervoor het gehele proces, het ontwerpen, de installatie en het onderhouden van de elektronische installaties.

Laadstations

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Met elektrisch rijden bespaart u geld en het is daarnaast goed voor het milieu. Een elektrische auto heeft voor het opladen een speciaal oplaadstation nodig. Radiair verzorgt de volledige aansluiting van deze oplaadstations.

De oplaadstations zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

  • Wandmodel: op elke ondergrond te monteren, zowel binnen als buiten.
  • Beugelmodel: praktisch voor gebruik in parkeergarages
  • Paalmodel: is gemonteerd op een standaard verkeersbordpaal en kan eenvoudig voor de deur of op de parkeerplaats geplaatst worden.

De bediening van de oplaadstations is eenvoudig. Het oplaadpunt is standaard te activeren met behulp van een drukknop. Optioneel is het activeren met een sleutel, mobiele telefoon of een pasje. Daarnaast is het mogelijk om speciale modules toe te voegen, zoals registratie afname per gebruiker of afrekening- en facturatiemodules.

Oplossingen op maat

Wij hebben alle kennis in huis om u een complete oplossing op maat te bieden, voor ieder type gebouw, type kantoor, type auto en hoogte van het verbruik. Laat u goed adviseren door een van onze specialisten wat voor u de goedkoopste en duurzaamste oplossing is.

“Periodieke inspectie van uw elektrotechnische installaties is verplicht en zorgt voor veiligheid van de installaties."