Onderhoud & Beheer

Met goed onderhoud en beheer van uw installaties zorgt u ervoor dat de installaties goed blijven functioneren, energiezuinig en veilig blijven. Het succes van uw onderneming staat of valt met continuïteit van uw installaties. Een goed gedetailleerde onderhoudsplanning voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.

Gebouwbeheersysteem

Gebouwen worden voortdurend blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden, dit verlangd flexibiliteit van uw installaties. Het klimaat in uw gebouw is erg belangrijk voor het gebruikscomfort, het bepaalt de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers. Uw wilt een ideale werkomgeving creëren, maar vaak is het te koud of juist te warm in het gebouw.

Een gebouwbeheersysteem wordt gebruikt om installaties zoals verwarming, ventilatie, airconditioning en verlichting aan te sturen (reguleren), te bedienen en te laten samenwerken (communiceren). De installaties zullen hierdoor zo efficiënt en zuinig mogelijk werken. Met de juiste instellingen kan maximaal gebruikscomfort gecreëerd worden en kunt u flink besparen op de kosten. U bespaart hiermee niet alleen op energie, maar uw installaties hebben ook een langere levensduur en minder storingen.

De voordelen:

Energiebesparing: Goede inregeling van installaties is de belangrijkste factor van energiebesparing. Met een QuickScan kunnen wij de mogelijke besparingen voor uw situatie bepalen.

Comfort: Altijd de juiste temperatuur en een gezonde en frisse lucht wat zorgt voor een optimaal woon- en werkklimaat.

Centraal geregeld: Verwarming, ventilatie, airconditioning en elektriciteit, kunnen vanaf één punt bediend worden, ook online. Via een gebouwbeheersysteem of domotica.

Veiligheid & monitoring: Monitor uw gebouw en uw installaties op afstand, ook buiten werkuren. U heeft direct inzicht in de situatie bij (brand)alarm of andere verdachte omstandigheden. Of zet de verwarming vast aan, voordat bijvoorbeeld de werkzaamheden op kantoor aanvangen.

 

"Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service."