Onderhoud & Beheer

Met goed onderhoud en beheer van uw installaties zorgt u ervoor dat de installaties goed blijven functioneren, energiezuinig en veilig blijven. Het succes van uw onderneming staat of valt met continuïteit van uw installaties. Een goed gedetailleerde onderhoudsplanning voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.

EPDB keuring

Volgens de EPDB keuring, ofwel Energie Prestaties Gebouwen, moet u eens in de 5 jaar uw airconditioningsysteem laten keuren. Deze verplichting geldt voor airconditioningsystemen met een koelvermogen op gebouwniveau van meer dan 12 kW. Door middel van een EPBD keuring kunnen we ervoor zorgen dat de aircosystemen optimaal functioneren, met als doel het energieverbruik te verminderen en CO2-uitstoot te beperken. Voor u als gebouwbeheerder levert dit belangrijke voordelen op na het nemen van voorgestelde energiebesparende maatregelen: kostenbesparing door minder energieverbruik en meer comfort voor de gebruikers van het gebouw door een optimaal werk- en verblijfsklimaat. Daarnaast gaan de exploitatiekosten van het gebouw omlaag.

Besparen

Een goed afgesteld airconditioningsysteem bespaart al snel 10 tot 30 procent op de jaarlijkse energiekosten. De kosten van een keuring zijn hierdoor snel terugverdiend.

Onze specialisten voeren deze keuring uit. Laat uw installatie op tijd keuren en voorkom een boete.

 

"Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service."