Elektrotechniek

Radiair is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Van verlichting in uw hele gebouw tot aan de brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Wij verzorgen hiervoor het gehele proces, het ontwerpen, de installatie en het onderhouden van de elektronische installaties.

NEN 3140 keuring

Elektrische installaties moeten regelmatig worden gecontroleerd. De NEN 3140 geldt hiervoor als norm. De arbeidsinspectie en verzekeringmaatschappijen beschouwen de NEN 3140 als bindend. Wanneer u als werkgever periodiek deze inspectie laat uitvoeren, kunt u richting wetgever en verzekeraar onderbouwen dat u er alles aan gedaan heeft om voor een veilige werkomgeving te zorgen. Daarnaast dragen deze periodieke inspecties en keuringen bij aan een langere levensduur van installaties en worden installaties hierdoor minder storingsgevoelig. Radiair voert deze keuring en inspectie uit.

Inspecties

U bent verplicht om elektrotechnische installaties in uw pand periodiek te laten inspecteren, dit in verband met de veiligheid voor uw medewerkers en juridische aansprakelijkheid. Dit is een NEN 3140 inspectie en Radiair verzorgt deze.

Wij bieden totaaloplossingen voor diverse opdrachtgevers zoals kantoorpanden, scholen, bedrijfshallen, winkelpanden, dorpshuizen, woningbouw, hotels, sportgebouwen, appartementencomplexen, bioscopen, verzorgingstehuizen, garages en monumenten.

Onze jarenlange ervaring en diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor iedere situatie een passende oplossing hebben. We denken graag met u mee, geven advies en komen samen tot de best passende oplossing voor uw situatie.

“Periodieke inspectie van uw elektrotechnische installaties is verplicht en zorgt voor veiligheid van de installaties."