Onderhoud & Beheer

Met goed onderhoud en beheer van uw installaties zorgt u ervoor dat de installaties goed blijven functioneren, energiezuinig en veilig blijven. Het succes van uw onderneming staat of valt met continuïteit van uw installaties. Een goed gedetailleerde onderhoudsplanning voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.

Systeemontwerp

Als totaalinstallateur hebben wij voldoende kennis in huis op elk vakgebied binnen de installatietechniek. Wij kunnen u daarom uitstekend informeren over diverse installaties en adviseren welke in uw situatie de best passende oplossing is. Wij maken graag een totaalontwerp met alle installaties voor uw gebouw. Dit ontwerp is afgestemd op uw eisen en wensen en de bouwkundige zaken.

Wij kunnen hier een gebouwbeheersysteem voor ontwerpen waarmee al uw technische installaties in één beheersysteem inzichtelijk zijn. Alle installaties kunt u hiermee bedienen en op elkaar afstemmen.

Advies

Wilt u meer weten over een systeemontwerp voor uw gebouw? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

 

"Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service."