Elektrotechniek

Radiair is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Van verlichting in uw hele gebouw tot aan de brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Wij verzorgen hiervoor het gehele proces, het ontwerpen, de installatie en het onderhouden van de elektronische installaties.

Zonnepanelen

Een zonnepaneel, ook wel PV-paneel genoemd, is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Met zonnepanelen op uw dak bespaart u flink op de energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Radiair installeert zonnestroominstallaties en adviseert u bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud aan uw zonnepanelen. Met een schone installatie blijft het rendement optimaal.

 Voordelen van zonne-energie:

  • U bespaart direct op uw energiekosten
  • Installaties hebben een lange levensduur: 25 – 30 jaar
  • Korte terugverdientijd
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam en verantwoord
  • Verkleint uw CO2-uitstoot
  • Klanten hebben voorkeur voor bedrijven die duurzaamheid uitdragen

Dubbele winst

Zonnepanelen leveren gratis energie op. Deze winst telt dubbel wanneer u met de zonne-energie ook uw elektrische wagenpark oplaadt.

Wat is mijn rendement?

Het rendement is afhankelijk van de energieprijs die u nu betaalt, van uw verbruik en van het aantal panelen. We rekenen graag uit wat in uw situatie het voordeel is. Neem contact met ons op.

Fiscale voordelen

Aan het investeren in zonnestroominstallaties zitten aantrekkelijke fiscale voordelen voor particulieren en bedrijven. Wilt u weten wat de fiscale voordelen voor u zijn? Neem dan contact met ons op.

“Periodieke inspectie van uw elektrotechnische installaties is verplicht en zorgt voor veiligheid van de installaties."