Onderhoud & Beheer

Met goed onderhoud en beheer van uw installaties zorgt u ervoor dat de installaties goed blijven functioneren, energiezuinig en veilig blijven. Het succes van uw onderneming staat of valt met continuïteit van uw installaties. Een goed gedetailleerde onderhoudsplanning voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.

Quickscan

Veel ondernemers worstelen met de balans tussen duurzame installaties en een financieel verantwoorde bedrijfsvoering. Radiair heeft de oplossing, want u heeft niet altijd zonnepanelen, warmtepompen en de nieuwste installaties nodig om duurzaam en verantwoord te ondernemen. In de meeste gevallen kan uw huidige installatie met enkele simpele maatregelen tot 80 procent duurzamer worden.

Maatregelen:

  • Slimme regeltechniek: Uit onderzoek blijkt dat handmatige bediening tot de grootste energieverspilling leidt. Met slimme regeltechniek kunnen we installaties alleen laten werken wanneer dat nodig is. Dit is in te stellen per ruimte en zelfs per installatie.
  • Isolatie: Goede isolatie is een oude bekende, maar nog steeds van groot belang. Hoe beter u isoleert, hoe minder energie het kost om een ruimte op temperatuur te houden.
  • Renovatie: Wij kunnen afgeschreven installaties repareren, zodat deze weer goed werkt. We vervangen waar nodig onderdelen voor energiezuinige exemplaren. De installatie gaat nog jaren mee en wordt ook nog eens zuiniger.

Analyse

Met onze Quickscan maken we een analyse van uw installaties en uw gebouw. Aan de hand van deze analyse kijken we welke maatregelen u kunt treffen om uw installaties en gebouw duurzamer te maken.

 

"Met een onderhoudscontract van Radiair houdt u uw installaties in goede conditie en bent u altijd verzekerd van de beste service."