Elektrotechniek

Radiair is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Van verlichting in uw hele gebouw tot aan de brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Wij verzorgen hiervoor het gehele proces, het ontwerpen, de installatie en het onderhouden van de elektronische installaties.

Datainstallatie

Een stabiele en betrouwbare data-installatie is van essentieel belang voor het goed functioneren van uw computer of telefonie. U kunt bij ons terecht voor:

  • Het aanleggen van een compleet nieuwe en moderne datainstallatie
  • Het uitbreiden van een bestaande installatie
  • Het doormeten van een datainstallatie
  • Het certificeren van een datainstallatie
  • Het onderhouden van een datainstallatie

Inspecties

U bent verplicht om elektrotechnische installaties in uw pand periodiek te laten inspecteren, dit in verband met de veiligheid voor uw medewerkers en juridische aansprakelijkheid. Dit is een NEN 3140 inspectie en Radiair verzorgt deze.

Wij bieden totaaloplossingen voor diverse opdrachtgevers zoals kantoorpanden, scholen, bedrijfshallen, winkelpanden, dorpshuizen, woningbouw, hotels, sportgebouwen, appartementencomplexen, bioscopen, verzorgingstehuizen, garages en monumenten.

Onze jarenlange ervaring en diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij voor iedere situatie een passende oplossing hebben. We denken graag met u mee, geven advies en komen samen tot de best passende oplossing voor uw situatie.

“Periodieke inspectie van uw elektrotechnische installaties is verplicht en zorgt voor veiligheid van de installaties."