Elektrotechniek

Radiair is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Van verlichting in uw hele gebouw tot aan de brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Wij verzorgen hiervoor het gehele proces, het ontwerpen, de installatie en het onderhouden van de elektronische installaties.

Toegangscontrole

U wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw gebouw, terrein of dat bepaalde afdelingen binnen uw organisatie niet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarvoor zijn er toegangscontrolesystemen die zorgen voor een optimale bescherming van uw werknemers, bezoekers en gaan vernieling of oneigenlijk gebruik van uw eigendommen tegen. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk. Het systeem bepaalt vervolgens wie geautoriseerd is voor de betreffende locatie en het tijdstip en verleent al dan niet toegang.

 

Totaaloplossingen

Radiair ontwerpt en installeert complete toegangscontrolesystemen die passen bij uw wensen en behoeften. U kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat u op de systemen kunt blijven vertrouwen.

“Periodieke inspectie van uw elektrotechnische installaties is verplicht en zorgt voor veiligheid van de installaties."